středa 6. května 2009

Ahojky lidi.

Tak jak se mate? Zase vam jednou pisu behem americky historie. Mela bych pracovat, ale nejak se mi nechce. Teda.. fakt bych mela. Jakoze ten junior research paper. Jakoze je to do utery, coz je vicemene prusvih, protoze fakt nenapisu 5 stranek o necem co me ani nezajima ani nebavi behem 5 dnu. Ani nevim jak. Asi to proste delat nebudu. Propadnu z angliny a historie, ale co. Ne kecam, jen to zkusim, bude to teda crapy paper, ale lepsi neco nez nic. Neplanuju s tim ale stravit vic casu nez je nezbytne nutny. Jakoze perfektni to nebude tak jako tak, tak muzu delat aspon neco uzitecnejsiho a zabavnejsiho. Nebudu mit na konci roku samy. No pruuuuser. :D :D :D :D ne myslim ze to preziju. :D Jinak dekuju vsem co mi pochvalili ty fotky. Sem na ne velice pysna (aspon nektery... teda, asitak 2 nebo 3).
Becca jde na prom s Peterem, pamatujete ty fotky z happeningu, ten z ty svatby. Zavidim ;) Dneska jde nakupovat saty, tak du s ni. Bude sranda. Zejtra musim pomoct Jonovi s nejakym projektem, s fotkama. Taky tuhle nasel svoji starou mp3ku a poprosil, abych mu na ni dala pisnicky (ikdyz je v pokrocilym pc-kurzu u nas ve skole - sem se mu smala. On prej "ja umim tyhle programy vytvorit, ale neumim je pouzivat". Lol). Tak ted furt posloucha ty samy pisnicky, ta jeho mp3ka ma uplne minimalni pamet, ma tam asi jen 40 pisnicek haha. Tak to je taky sranda.
Jinak se tady asi nic nedeje. Pristi tejden ve stredu je ten Kennywood, tak snad bude pekne. Uvidime. Taky uz chci jit konecne na obed. Teda vlastne ani ne. Protoze je streda, takze tam neni ani Jon, jen Alyssa, a ani nejsou hranolky, ble. Asi si dam salat. Nemam hlad, spis chci jist neco teplyho, coz salat neni. Tak nevim. Je to jedno. Dokonce i mne, natoz vam. Uz nevim co psat. Po obede du na franinu, coz je nuda, nikdy se tam nic nedeje. Az na to ze tam je Alyssa. Treba nas zas neco napadne a budem kravit. A pak sou finance, to se dycky tesim, jedina uzitecna vec co sem me skola za celej zivot naucila. Fakt mi vadi ze nejsem v AP calc class, protoze dneska je AP exam, coz je prej uplne mega tezky, ale pak maj misto zbytku skoly pizza party. V ty samy mistnosti kde mam prvni a posledni hodinu kazdej den. Tak jim fakt zavidim. Jakoze hodne. Americka pizza je nechutna, ale uz sem si zvykla. Dala bych si. Hmmmmmm... no hele mela bych tu prestat placat kraviny, uklidit tenhle laptop zpatky do skrine, a jit. Stejne zvoni za 4 minuty. Tak se mejte. Packo. Mam vas rada. Napiste mi. Nebo me prijedte navstivit. lol... pp

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Co takhle gulášek s těstovinkama? Nebo smažený sýr s hranolema a tatarkou? Dobrou chuť, mumla