pondělí 27. října 2008

Waverly Youth Group Halloween Party

Jak jsem posledně psala, že jsem marod, tak jsme se včas uzdravila a v sobotu v půl sedmé večír jsem s obřím balíkem (spacák a polštář) nasedla do auta Alice Johnston a vyrazila směrem ke kostelu. Chvíli jsme tam prostě jen tak byli a nic nedělali (teda hráli pinčes a jiný blbinky, ale to se nepočítá, protože jsme čekali, až všichni přijdou) a pak jsme vyrazili na haunt ride. To je, pro vysvětlení, něco, co by vás mělo vyděsit k smrti, protože vás se skupinou dalších lidí naloží na vozík za traktor a vezou vás lesem, kde na vás bafají různý lidi v převlecích a jiný podobný... no tak nelekla sem se ani jednou, a že bych se bála? Nenene. Mno byla tma a některý lidi, třeba Jean Bird (ženská co je jednou z vedoucích Youth Group) se málem počůrala strachy, ale nevim nevim, sakra sou to jenom lidi co maj počmáraný obličeje a dlouhý pláště, třeba vám jen zaječej do ucha nebo po vás hoděj papírovou sekeru, tak čeho bych se bála?? No ale sranda to byla, spíš kvůli těm lidem který tam byli se mnou. Pak jsme jeli zase zpátky, a v kostele v tělocvičně (nebo tak něco, taková velká společenská místnost pod tim hlavnim kostelem kde se tělaj ty nedělní věci) jsme hráli hry, při kterejch jsme se smáli asi dvě hodiny v kuse, to fakt bylo supr :o) Třeba házení očních bulv na zeď, nebo hokej s lebkama, nebo třeba sedání na balónky a závod, kdo jich praskne víc... jo a nebo clay sharades - prostě máte týmy a každej tým má modelínu a jeden člověk z každýho týmu má za úkol co nejrychlejc vymodelovat beze slov to co má ten tým uhodnout... :o) A co naprosto miluju - kostel je pro vás asi takový vážný divný místo a když tam svítila asi jen půlka světel, hráli jsme tam na honěnou a na schovku a prostě goooooood :o) mezi těma lavicema to je zábava hej lidi... no prostě perfektní, fakt sme byli uplně lol lol lol :o) :o) Říkala sem si: škoda že nemám foťák. No když jsme ty nejvíc hry dohráli, bylo už kolem půlnoci a asi půlka lidí odešla, tak jsme koukali na nějakej film, o kterým vám toho moc nepovim, poněvač sem usla. Ale nemyslete, dalo mi to nějakou práci, když nás bylo 5 na miniaturním gauči... No a pak film skončil, odešli další good lidi a my šli spát. To si musim pogratulovat, zabrala sem si ten minigauč pro sebe, když všichni vybalovali spacáky. Možná bych měla výčitky svědomí, ale nikdo neprotestoval... No a pak bylo ráno :o) To jsem zjistila, že jsem naprosto blbá a že sem foťák měla celou dobu v tašce... no stane se. A to je o Youth Group Halloween Party asi všechno.
Co je dál nového:
Od středy budeme na keramický hodině dělat s hrnčířskym kruhem hnedko jak doděláme stromy. Můj už je skoro hotovej, jen musim udělat husčí vousy. Moc se na to těšim, protože sem na naší větrníkový keramice byla dycky děsně líná si přinýst kalhoty. Tady to mají vymakaný, že tam je něco jako blatníky a tak ta hlína nestříká všude kolem, a taky tu maj na půjčení zástěry, tak snad nebude nic, co by mi bránilo si to konečně taky vyzkoušet. Na těláku hrajeme "evropskej" fotbal smíchanej s handballem, ale je to celkem zábava, už proto že to je v tělocvičně a že to není nic, co bych nebyla schopná dělat (jako např. chytat ten jejich šišatej americkej míč, nebo trefit se baseballovou holí do míčku jinak, než aby to pitcher zase hned chytil). Celkem mě to baví, což je něco, co jsem nikdy v česku o těláku říct nemohla. Taky brzo začnem frisbee. Na fránině jsme dneska probírali slovíčka o francouzských, a vůbec evropských domech. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých věcí. Třeba že v Evropě domy nemají sklepy, nebo že evropané mají pračku na prádlo v kuchyni. Interesting. A to je asi vážně všechno. Taky jsem nešla na zombie walk, prostě jsem to nestihla. Škoda.
Co chci dál říct je: Mám vás ráda, jako vždycky. Jen abyste to nezapoměli. Téměř bez vyjímek. Pište mi lidi, a kdo máte blogy pište tam, a pokud tam píšete a já nevim adresu, tak mi ji pls prozraďte. A to je asi všechno. Speciální pozdrav Martinám (všem 3), Májence a Ondráškoi. Pac a pusu, vaše Katuška a Vendelínek.

4 komentáře:

Zuza řekl(a)...

Jéé, tak helouvín bych taky někdy chtěla slavit! Vyřezávali jste taky dýně???

Káťa řekl(a)...

nn, pravděpodobně to je na plánu na čtvrtek nebo středu :o)

Anonymní řekl(a)...

jj, škoda že se tady v česku halloween takhle neslaví.. :( mě by to bavilo, kdybych chodila od domu k domu a dostávala sladkosti :DD

Káťa řekl(a)...

můžeš na velikonoce ;-)