neděle 3. února 2013

Image karta

Od té doby, co pracuji na pokladně a denně mi projde rukama spousta platebních karet, dávám docela pozor na to, jak která karta vypadá. A ačkoli některé motivy se opakují - třeba karta s hnědým oroseným čímsi (??) ke studentskému kontu u ČSOB, modrobílá bezkontaktní karta od Spořky, karta s delfínkem, kterou nosí klienti mBanky, nebo třeba pěkná karta s růžovými kostičkami od Zuno banky - někteří zákazníci mají opravdu zajímavé karty, stylové a originální. Někdo má kartu průhlednou, jiný zase zlatou nebo stříbrnou. A někteří, zejména pak dámy ve středních letech, mají na svých platebních kartách fotografie rodiny či domácích mazlíčků. 
ČSOB začala před nějakou dobou nabízet možnost zdarma si zařídit image kartu, tedy platební kartu s vlastním designem. A po dlouhém přemlouvání a připomínání mi můj nejdražší Péťa takový "obrázek" na mou kartu navrhl.
Sice na stránkách banky máte na výběr mezi Visou a MasterCard (a my jsme automaticky dělali Visu, když jsem ji měla doteď), ale nakonec mi v bance řekli, že na výběr ve skutečnosti nemám a prostě budu mít MasterCard. Paní v bance se mě dokonce nejdřív zeptala, jestli chci kartu bezkontaktní, načež to zamluvila, že ke studentským účtům to ani nejde a todle támdle. 
Takže jsem sice měla na začátku mít Visu, ale teď mám MasterCard a nějakým způsobem bezkontaktní je :D No takže, líbí se vám? Mně jo. Zkuste to taky ;)


2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Ještě dopiš ten CVC2 / CVV2 kód :)

Káťa řekl(a)...

Ne :P