středa 25. července 2012

Další weeky

Ani si nevzpomínám, kdy jsem vám o svých týdnech psala naposledy. Proto je jistě nejvyšší čas vás informovat o těch nejnovějších :)
Devětadvacátý byl myslím docela pohodový týden, kdy v půlce můj drahý odjel do ciziny. Bylo mi po něm smutno, ale ve fotkách to snad poznat není. Taky to je týden, kdy jsem hlídala pejska Fionku a kdy začala borůvková sezóna :)
Třicátý týden je dalším týdnem borůvek a také je to rozhodně týden výletový. A týden, kdy se mi Péťa vrátil a přivezl s sebou svůj parádní week z dovolené, který najdete tady!
Jednatřicátý týden je týden focený zrcadlovkou, týden, kdy jsme jeli s milým k babičce do Brodu a tam blbli s bráškou, jezdili na výlety, hodně jedli a podobné věci, co se u babiček dělají. I tady Péťa fotil week se mnou, jeho pohled na náš pobyt můžete vidět tady.
A prozatím poslední, dvaatřicátý týden, je týdnem převážně práce. Když člověka něco nebaví, není nic lepšího než si to zpestřit focením :) Tak si ho užijte a i všechny předtím :) A zase se vám ozvu, mějte se, čauves


2 komentáře:

Tanya řekl(a)...

Ahoj!
máš zajímavej blog, přidala jsem ho do seznamu četby :))
a díky tobě jsem se dozvěděla o weekoflife.com :) teď se chci zučastnit :)

Káťa řekl(a)...

Wow, to mám radost :)