sobota 23. dubna 2011

Tablo

To jsme se zase do něčeho pustili! :D Původně to začalo asi takhle: "Ty máš toho umělce, nepoptala by ses nám, jestli by někdo od nich třeba nechtěl pomoct s tablem? Samozřejmě za finanční obnos... a klidně si to nafotíme sami." A jak se dalo očekávat, nakonec jsme to dělali my, já a "můj umělec". A bylo to drámo.
Nakonec se to, že si to sami nafotili, neukázalo být úplně pozitivním přínosem. Což o to, fotky jsme upravovali a všemožně jinak normalizovali a zpodobňovali, ale když je hned v prvopočátku fotka mázlá, sotva s tím něco uděláme, že... No, dělali jsme, co se dalo. Ne úplně dobře dopadla jen jedna fotka, protože si ji kolega marod fotil doma sám, a to fakt nešlo. Potom bylo potřeba dát fotky natisknout, což se celkem zvládlo :) 


Když byly fotky ready, bylo na čase vymyslet, jak to bude ve výsledku vypadat, abychom mohli nakoupit vše potřebné. Myslím, že nemá smysl zdůrazňovat, že nakonec vše dopadlo úplně jinak, než bylo v plánu :D 
Musím říct, že nám to dalo docela zabrat. Můžete si to představit trochu jako pracovní činnosti na prvním stupni ZŠ, jen s tím rozdílem, že spoustu hodin v kuse, nejlépe až dlouho do noci :D Stříhání, rýsování, vybírání barviček, rovnání, lepení, obarvování, psaní, kritizování a předělávání, nadávání... a to všechno pořád dokola :D do toho jsme vypili spoustu koly a snědli spoustu čokolády a mazance :D 
Ale nakonec jsme to přežili. Výsledné tablo by mělo od úterka až středy být k vidění v cukrovinkách naproti radnici :) A kdo to nemůže vydržet, nechť se koukne třeba tady, kde jest možné shlédnout veškeré fotky z procesu tvorby tabla :)
A pocit? Jsem ráda za tu zkušenost, neboť mě ani ne za rok čeká totéž, jen s naším vlastním tablem :D takže aspoň vím, co očekávat :)

Žádné komentáře: