úterý 10. února 2009

Valentýn = svátek lásky.

Tak vám teda znova přeju pěknýho Valentýna, ještě jednou. Tak sem se nudila a taky byly stížnosti, tak sem změnila barvu pozadí, tak mi řekněte co si o tom myslíte. Jinak všem co sou zamilovaný přeju hodně štěstí v lásce, protože říká se, že láska je svině, ale to přece není proč těm, co jí nemaj dostatek, tolik chybí. Naopak je to proto, že láska je JUST AWESOME! Bez lásky to na světě nejde a pokud se mnou nesouhlasíte, je mi vás líto. A nemyslim jen lásku mezi klukama a holkama, pánama a dámama (lol to zní jako záchody), ale taky lásku mateřskou, lásku v rodině (hlavně mezi sourozencema, protože ta je velká, větší a největší), a pak hlavně a nejvíc láska, která pro mě znamená nejvíc, minimálně v současný době. A to je láska mezi přátelema. To je láska, pro kterou tu Valentýn není, přestože je to podle mě láska moc silná a pokud se lidi správně najdou, je to láska co trvá nejdýl, pochopitelně kromě lásky v rodině. Ale rodiny nejsou navždycky. Jednou vám děcka vyrostou a odejdou. A je po rodině. Ne po lásce mezi členama rodiny (duh), ale po rodině. Přátelé sou vždycky. Správný přátelé nelžou, nežárlej jeden na druhýho, důvěřujou si, jsou to lidi se kterýma se můžete smát několik hodin v kuse a když je vám smutno, víte, že vás podpořej. Správný přátelé nenadávaj, když na ně zrovna nemáte čas, ale když něco moc moc potřebujete, vždycky si na vás čas najdou. Správný přátelé sou s váma v dobrým i ve zlým, jak se to říká na svatbách. Přátelé jsou s váma i při rozvodu. Přátelé jsou prostě nejvíc. Přátelům můžete říct cokoli. Když vás opustí přítel, bolí to víc než když vás opustí boyfriend nebo girlfriend. To jen pár řádků o přátelství, protože láska z přátelství je naprosto úžasná. To ale asi všichni víte. No a pak tu máme něco co je taky moc moc moc krásný: Když máte člena rodiny, kterej se stane vaším hodně hodně dobrým přítelem.

Tady máte seznam mejch nejlepších přátel a dalších lidí co pro mě moc znamenaj, který moc moc moc miluju a jsou to pro mě nej lidičky na celým světě:
  • Májenka (moje největší láska na světě, moje holčina, má spoustu svejch přátel a já - konečně - svejch, ale ona je THE MAN, number 1 pro mě a nikoho jinýho, kamarádka a ségruška v jedný osobě, stejská se mi po ní a prostě... Májenkooo miluju tě nejvíc!!)
  • Martina a Martina (moje chytrý holky, nej kámošky v Česku, taky mi moc chyběj, mimochodem chlumko zařiď si icq ať můžem vykecávat do smrti smrťoucí a kvasko ty si sprav tu díru na sluchátka ať ti můžu zase jednou zavolat!! moje holky mljvs)
  • Jon a Alyssa (moji nej kámoši tady v USA, lidi kvůli kterejm bych tu nejrač zůstala nadosmrti smrťoucí, lidi se kterejma máme zvláštní drobetko puberťáckej způsob srandy, lidi který sou tu pro fun, hugs a všechno ostatní co člověk může od přátel čekat, mljvs mocinky mocinky. Speciální dík Jonovi za to co pro mě včera udělal, kámoš a brácha nadevšecko. Nikdy nezapomenu)
  • Becca (taky moje holka, díky ní sem kde sem a našla sem sama sebe, svůj styl a originalitu, sice jí trošku závidim, ale je to taky moje holka, obkolopená taky hromadou kamarádek, stejně jako moje ségruška, ale stejně jako ona tu pro mě pořád je jako já pro ni, mlj moc moc)sexyyyyy (to si právě sedla ke mě na klín a viděla že píšu o ní, tak přidala svůj názor na sama sebe lol)

Ostatní lidi na kterejch mi moc moc moc moc záleží:

  • Lukáš (člověk kterýho mám moc ráda a jeden z lidí se kterym se můžu bavit o čemkoli, popovídat si o názorech a navzájem si pomoct)
  • Eric (černej bratránek, můj človíček, holky po něm blázněj a my sme super kámošííííí. Posledně když mě objal na chodbě tak Becca málem omdlela :D prostě super člověk se svym stylem a hromadou peněz lol.. můj klučina nade vše, mimochodem taky moc krááásnej ;)))
  • Adam (jeden z mála mejch českejch dobrejch kamarádů, nevim jestli patří mezi lidi kterejm bych řekla všecko, každopádně taky můj super kámoš se zajímavejma osobitejma názorama kterej mi tu v tý americe taky chybí)
  • moje rodina - obě půlky (njn rodina, sice se mi tomu občas nechce věřit, njn teenager já to... ale bez rodiny to taky není ono na to světě.. moc moc moc vás mlj)

a pak další lidi co dělaj můj život lepším:

  • PiHounci
  • ostatní exchange studenti - aspoň některý
  • lidi ve škole jako Jeremája (furt nwm jak se spelluje jeho méno, ostuda já to), Tim (snad se po dnešku konečně budem bavit, nebo nee?), Julie, Tori, Casey, Ali, Nina, a hlavně moji nej kámoši ve škole kromě Alyssy a Jona: Matt, Matt, Katy a Johanna - moje lidi!
  • moje hostfamily, která mě tuhle překvapila jak moc dokážou podpořit
  • Martina - Žába, Sara, Maggie, Julie G., Terka
  • a všichni na který sem zapoměla, duhhh.

Tak vám lidi přeju úžasnej svátek lásky - Valentýn, moc vás všechny miluju a je mi moc líto, že ste rozprostřený po 2 kontinentech, takže se mi asi nepovede bejt se všema svejma lidma najednou, vždycky mi bude někdo chybět. :( :( :(

Tak se mějte krásně, jste moji lidišky a nikdy nikdy na vás nechci zapomenout, máte místo v mym srdíčku kde je klid a plno lásky, tak si toho važte a prostě I LOVE YOU! Tak já jdu spát, zejtra píšem PSSA's tak musim bejt čilá jako rybka ;))Papa.. a napište mi.

PS: Vendelín zdraví a taky vás má prej moc rád. Páčko :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Děkujeme ti, jsi naše láska :)