pátek 9. ledna 2009

vyžádanej článek

Tak si někteří (nebudu jmenovat) stěžovali, že nepíšu dost o tom, v jaký rodině sem a tak... nuže, nemám na výběr. Tady to je:
Rodina má 5 členů a mě. Mámu, tátu, Patricka, Beccu a Jona.
Patrick je nejmladší. V únoru mu bude 10. Dělá karate, skauty a chodí plavat, občas. Taky v létě dělá fotbal a nejspíš ještě něco, nwm. Zatim je zima. Je trochu potrhlej a vybíravej v jídle. To teda hodně. Je s nim ale sranda, a to celkem velká. Hrajem hry jako Guitar Hero nebo Scrabble. Teda... občas dost piští a je hysterka, ale občas s nim je zase nehorázná legrace. To fakt jo.
Becca je druhá nejmladší. V září jí bude 15. Je naprosto megacool, asi jako Májenka, rozdíl mezi nima je jen v sebevědomí. To myslim tak, že Becca chce na Brodway a myslim že se tam dostane. Všichni ji podporujou. Májence prostě doma řekli, že nemá na to aby sedostala na konzervu. Nemyslim si že to je fér, ale to sme mimo téma. Becca od rána do večer zpívá a tancuje (to jí moc nejde lol, i tak je milionkrát lepčí než já tak nemám co mluvit), taky má každý pondělí a čtvrtek hned po škole hodiny divadla, tance a zpěvu do 8 do večera (tj mimochodem 6 hodin). Taky hraje v Gemini (to je tu kousek, divadlo pro děti), a v PMT, což je jedno ze dvou velkejch Pittsburghskejch divadel (to druhý je CLO a to tu obecně nemáme rádi lol... njn konkurence). Taky nejspíš bude hrát ve školním muzikále, za chvíli je doma a tak se dozvim jestli tu roli dostala nebo ne. A pochopitelně ještě chodí do normálního dramaťáku, jako ve škole. Taky je Youth Minister v kostele, což není běžný protože to obvykle bejvaj dospěláci. Taky se umí pěkně oblíkat, a moc ráda nakupuje. To má taky s Májenkou společný. Jo a taky je to vegetariánka a hodně jí záleží na životním prostředí. A je alergická na jahody. A fakt už nwm co bych vám o ní řekla. Hm.
Pak tu máme Jona. Jon je největší podivín jakýho sem kdy potkala, a to počítám úplně všechny (pokud vás znám a myslíte si, že ste podivnější než Jon, dejte vědět a opravim to). Jak by se řeklo poanglicku: He's such a weirdo. Ale! Umí bejt moc moc milej a je s nim megasranda, jako největší možná. Asi jako s Májenkou. Občas (velice často) se chová jako největší možnej puberťák, jakože cokoli řeknete tak to převrátí do awkward turtle. A jestli to nechápete tak si představte normálního 16letýho kluka. lol. Je superchytrej, a taky superlínej. A super ošklivej (myslim vzhled). Pardon že sem zlá, ale tohle je fakt. Taky je vybíravej v jídle. Taky miluje videohry a chodí do skauta a na karate a taky v létě na fotbal, myslim. A taky dělá rifle (ne kalhoty, ale jako střílení) což bych moc chtěla zkusit ale nemůžu. A pak o něm vim ještě pár dalších věcí který by asi nebyl rád kdybych vám řekla, třeba jak často si čistí zuby. Má rovnátka, btw. A je to HODNĚ nechutný.Místní máma je taky cool... jako supervpohodě, je s ní sranda. Hraje a sleduje fotbal, a to ne americkej, ale evropskej, a myslim že ho i trénuje. Taky umí hrát na klavír, což neumim já :(. Je to prostě pohodová ženská. Hlavně, mami, pro ni není první životní prioritou pořádek. A i tak je to pohodovej (promiňte že to říkám, ale možná i pohodovější) barák, je tu sranda a to je nejvíc. A pan Love, místní otec, je taky pohodář, trochu mi připomíná nějakýho chlápka z pelíšků, ani nwm kterýho, má takovýty megastarý hranatý brejle, velkej pupek a malý rovný zoubky. Taky je s nim sranda. A je to učitel fyziky a chemie, nebo tak nějak.
A to je asi všechno o rodině, co vám můžu říct, teda skoro, ale taky věci co se dozvíte když ve 3 ráno hrajete flašku se nepočítaj, páč to se neříká, na to je to pravidlo co nevim jak se menuje.
Tak a teď vám povim co dělám. Zaprvé, sem unavená jak něco, páč... ani nevim proč. Prostě sem unavená. Taky nastalo období mid-terms. To sou pololetní písemky, jen tak na vysvětlení. Dneska byla fránina, kterou sme psali se sešitem, kterej stejně skoro nikdo neměl, ale já jo, a protože sme toho za celej půlrok probrali fakt hodně, asitak stránku a půl, myslim že tohle fail nebude. Ale. US history bude fail, to je ve čtvrtek, tak mi pls držte palce, a anglina, to ani nwm kdy je ale to bude teda megafail, protože sem v tý třídětak měsíc a ani sem se eště pořádně nerozkoukala :D :D... a netušim co dělali předtim nežsem přišla. A možná trochu matika, páč sem do tý třídy taky přišla až druhej nebo třetí měsíc... tak sem tam nebyla na logaritmy, což není dobrý, protože je (narozdíl od hromady dalších věcí) nechápu jen tak... asi donutim Jona aby mi je vysvětlil. Možná.
A co dělám jinak, hraju šachy, na obědě a po škole a tak, taky hraju Guitar Hero, to skoro od rána do večera, už hraju na hard, ale nejsem furt tak dobrá jako sem byla na medium... myslim že vám to je stejně ukradený. Njn. A to je asi všechno.
Mám vás všechny moc moc moc ráda, posílám speciální podrav babičce Milundě. Však víte. Tak mi lidi napište, myslim tu na vás, a přestaňte se tvářit jakože sem daleko, je to jen půl dne cesty, což je míň než busem do Francie. Díky za pochopení. Papa, lidičky moje.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

S tím Jonem se mi to nějak nezdá. Ty si fakt myslíš, že je ošklivej? a nebo je to nějakej tvůj obranej osobní manévr?
Připadá mi dost dobrej.
Celej článek hodnotím *****