středa 3. prosince 2008

novinky ze skoly a okoli

Tak vam zase jednou pisu ze skoly, prave mam study hall a umiram nudou lol... tak pardon za tu formu, neni to moc clanek na urovni. Ale tak co je novyho: zase jsme dostali vyzo. Druhy z sesti. Mam samy acka coz znamena jeste lepsi nez "honor" a "high honor"... to je neco jako vyznamenani. Tak jak rikam neni to H ani HH ale H* :o) tak me muzete pochvalit. Mno kez by to slo tak jednoduse v cesku mit pekny vyzo za nicnedelani lol... ale to je jedno. Dalsi novinky:
prvni hodina - matika. fakt me to bavi, jsem trochu napred ale co byste chteli ve ctvrt na 8 rano... tak me ani nezkousejte premluvit abych si to prehodila. Nic nebude.
druha hodina - study hall... zadny novinky
treti hodina - keramika... no delame krabice a Ms. Hutterer se asi docista zblaznila, skoro nikdy tam nechodi a nechava to vsechno na Ms. Nulf, a proste je i jinak trochu silena lol :D snad ji to zase casem prejde a pochopi ze ona by tam teoreticky mela bejt ta zodpovedna.
ctvrta hodina - anglina. No ta je super, mame tam good partu s par lidma z telaku, Matem, Matem a Johannou, a je to fakt megasranda, tuhle sme analyzovali basen 13 zpusobu jak videt cernyho ptaka (nebo nevim jak jinak to cesky rict) a dospeli jsme k nekolika fakt dobrejm vysledkum, napr. blackbird equals zero, author loves birds atd... no sranda.
pata hodina - vytvarka. No to obcas bejva celkem nuda, furt malujem to samy zatisi, tentokrat voskovkama. Ale zas tak hrozny to neni, je to zajimavy, protoze treba driv pro me byly voskovky jako pro maly deti a ted muzu videt ze se s nima taky da delat kdovico a je to fakt zajimava vytvarna technika.. Myslim ze jedinej duvod proc mi ta hodina trochu vadi je za mam hlad. Je to dve hodiny pred obedem. lol...
sesta hodina - US history... no to je proste hodina. Obcas je to meganuda, obcas je to otravny, obcas je to zabava, zalezi na tom, co zrovna delame (no a ted travime hodiny sledovanim filmu o prvni svetovy tak venuju veskerou svou energii na pokusy o neusnuti lol..
sedma hodina - obed. To bejva vetsinou sranda, treba zrovna vcera sme s Alyssou hraly tu hru jak ja nakreslim kousek, ona kousek, pak zase ja a vznikaj z toho fakt megaveledila lol... a vubec obed je v pohode... tuhle mi tam delal Marques reflexku ruky, lol :o) proste amerika, tady se vam muze stat vsechno. Jo jo.
osma hodina - franina. Tam teda taky zadna zmena, porad nedelame nic :D ale mam tu hodinu posledni dobou rada... je to fakt dobrej odpocinek po obede... A taky se obcas celkem bavime, treba minulej tejden si Ms. DeVincent pustila hudbu a tancovala pred tridou zatimco muj kamarad Alex sedel za ucitelskym stolem a delal nejaky formulare pro french club...tak sme se fakt smaly... nase nezodpovedna tlusta komicka ucitelka tancici pred tridou... no prala bych vam to videt.
devata hodina - telak. Mr. Damico se hodil marod tak poslednich par dni taky nic moc nedelame, jen tam dycky sedime s Ninou, Ali, Ericem, obcas s Lorou, a sem tam taky s Matem, druhym Matem, Johannou a Annie... a proste bejva fakt sranda. Skoda ze to je jen pulrocni kurz tak nas v pulce ledna rozpustej. Pech mno..
A to je ze skoly tak vsechno. Dalsi novinky:
poslala sem vam pohledy, ale NE VSEM. Nezlobte se na me, ale ja mela jen deset pohledu a znamek a tak sem proste poslala prvnim deseti z myho seznamu adres mno... a zbytek se nebojte taky vam poslu, hnedko jak zase pujdu nekam nakupovat nebo tak, kde je budu moct sehnat.
Taky se dneska nebo zejtra pokusim upict linecky slepovany cukrovui, tak mi prosim drzte aplce protoze se trochu obavam ze to skonci katastrofou :o) je to jak ta ajina ze zacatku, proste si v tom peceni a vareni este vubec neverim :D To chce trenink. Tak pak dam vedet jak to dopadlo.
dneska vecer mam zase nejaky keramicky hodiny, tak sem zvedava jestli to bude neco pro zacatecniky, podle toho jak tu v Americe ucej vsechno pomalu, tak si myslim, ze kurs pro zacatecniky by byl dost ztrata casu... Kazdopadne proc ne.
Taky sem desne moc unavenaaaa :o) nevim cim to bude... ze by tim vstavanim v pet? lol
V sobotu je CIEE holiday party, sice i pro hostfamily ale od nas jako uz tradicne nikdo nemuze, nevim proc ale nikdy to nevyjde mno... ale neva, ja jdu. Proto taky pecu ty linecky, musime. A to je asi vsechno z novinek... hodina za chvili konci... tak ja asi puu
Mam vas rada, zas mi nekdy pisnete a preju krasnej advent :o)
mejte se famfarove a papaaaaaa
PS: hostfamily menim az za dva tejdny a proste proto. Vic vedet nepotrebujete :o) lol tak pa

Žádné komentáře: