pátek 26. září 2008

Náhoda?

Byla to asi spíš náhoda (což je zvláštní, protože já na náhody nevěřím), že jsem ve čtvrtek pozdě večer otevřela jeden článek... Autorkou tohoto článku jsem já sama a tento článek se jmenuje Harry Potter a Relikvie Smrti. Miluju Harryho Pottera. Kdo mě alespoň malinko znáte tak to víte. Nepamatuji si, že jsem tento článek psala. Je to více než půl roku zpátky, ale i tak. A musím říct, že jsem na sebe byla pyšná, když jsem to četla. Vážně se mi to moc líbilo. Tak jen abyste o něco nepřišli: Zítra máme další volno ve škole. V sobotu je další meeting naší CIEE skupiny, "welcome picnic" i s hostitelskými rodinami. Z mojí rodiny tam může jít jen Joel, ale mě to nevadí. Stejně si tam hlavně chci pokecat se svýma českýma a slovenskýma kamarádama a kamarádkama. Tuhle neděli ani příští zase nejdeme do kostela... makes me sad. V pondělí píšeme písemku z matiky, z logaritmů. Nevím co to jsou logaritmy a co dělají s čísly, ale myslím že ta písemka nebude problém, protože poslední týden jsme nedělali nic jiného než se učili jak se jich v příkladu zbavit, a když ne tak to stejně píšeme s kalkulačkama a učitel chce všechno vyčíslovat tak budu v pohodě.To je vše, jen ještě zítra jdu zase na zápas Woodland Hills Wolverines. Držte mi palce ať nejdu s Rachel a jejíma kamarádkama, hrajeme totiž proti její škole. No nic. Tak se mějte a kdyby se vám chtělo, přečtěte si Harryho Pottera. Našla jsem v něm pravdy o přátelství, lásce, životě a překážkách, co před nás staví osud... a o mnohém dalším. Stačí číst mezi řádky.
Mám vás ráda. Když pochopíte ten příběh, pochopíte mě. Díky.
PS: Vím že jsem to už psala, ale zdůrazňuji, Bajky Barda Beedleho vychází v USA 4. prosince. Díky všem svatým, že to zařídili tak, že tu jsem. Nevím totiž jistě jestli je plánují přeložit do češtinky.
PPS: dneska mám takovou náladu že vám sem šoupnu ploužáka... zase mí milí Simple Plan. Přeju pěkný poslech. A teď už vážně ahoj.

4 komentáře:

Káťa řekl(a)...

Jo a dneska jsem naprosto bouchla v testu z americký historie. Škoda...

Anonymní řekl(a)...

Mám dojem, že ses jednou zmínila, že setkání s ostatními studenty z ČR budeš mít třikrát do roka, ale tímhle tempet to bude nejmíň desetkrát, ne? Mumla

Martina řekl(a)...

naprosto nádhernej song....fakt moc, ale ten klip je naprosto nehorázně depresivní. To bys sem dávat neměla, nebo ti tu budu brečet.

Káťa řekl(a)...

mamíí, klídek, tohle bylo uvítání, pak spou budem pravděpodobně osmnáctýho sbírat odpadky a pakse uvidíme až o Vánocích, pokud samozřejmě nevymyslíme žádný soukromý akce... což by bylo fajn... a ty mi kvasko nebreč, dávám sem věci podle svý nálady :o)