sobota 31. května 2008

zase jednou kecy bez hlavy a paty

Poslední dobou jsem víc myslela než mluvila, to se musí napravit. Proto vám napíšu pár novinek, které se staly mně, kolem mě nebo kdekoli jende a mě se to nějak dotklo. Takže
1) Vendelín.
Můj dokonalý plyšový mědvěd. Měří asi 15 nebo 20 cm, tak akorát na mazlení. Většího bych nemohla nosit do školy a menšího bych určitě někde nechala. Trošku smrdí, protože byl se mnou párkrát ve škole na obědě (kuře na karí, rajská omáčka, karlovarský kotouč a další pochoutky), ale teď o víkendu ho provětrám. Za jeho kmotru je oficiálně považována Martina Chlumská, která (bystrá to hlava) mu vymyslela jméno. Vendelín je můj prozatimní životní partner :o) kdyby ho chtěl někdo vystřídat, přijímám návrhy. Mimochodem stál 109 korun.
2) PiHa.
Ve čtvrtek hrajeme u radnice. Neberte to jako reklamu, bude to hotová katastrofa. Před celým Libercem, bez pořádného ozvučení, úděsné kostýmy. Fakt děs. Raději bych hrála každý den v divadle než jednou u radnice.
3) Škola.
Blíží se konec školního roku a kdo si myslíte že má nejvíc práce? No přece my, poctiví studenti. Fysika, matika, chemie, angličtina, děják, zemák..... prostě děs. Umírám. Kecám, umřu až jindy. Doufám, že vám to není líto.
To je tak všechno. Díky, mám vás ráda (hlavně někoho, nebudu jmenovat). Kačenka.

1 komentář:

Káťa řekl(a)...

U radnice nehrajem takže kdo nás chce eště vidět tak 25.6. na hradě Valdštejně. Dík pusinky moje.